Hoofdschakelaar - één schakelaar op het nachtkastje en bij de voordeur waarmee alle lampen uitgeschakeld worden
Eén knop die alle lichten uitschakelt
Verlichting wanneer u die nodig heeft - een bewegingsdetector doet het licht aan op de gang, in het toilet of in de badkamer
Bewegingsdetector schakelt het licht in de hal aan
Juiste verlichting is belangrijk, of het nou voor een feest, tv kijken, dagelijks diner of huiswerk is
Juiste verlichting is belangrijk bij vrije tijd en werk

U kunt licht scenario’s zodanig instellen dat het licht wordt uitgeschakeld wanneer u een kamer verlaat en gaat branden wanneer u een andere kamer binnengaat. Het voelt een beetje als science-fiction– en het bespaart u geld.

Bekijk alle mogelijkheden voor energiebesparing en comfort.
  • Sfeerverlichting: Meerdere lichtgroepen in een ruimte waar elk gebied tot het gewenste niveau kan worden gedimd. Verschillende lichtinstellingen scheppen de juiste stemming.
  • Knoppen, afstandsbediening of touchscreenknoppen op een smartphone activeren de gewenste lichtinstellingen.
  • Serviceverlichting waar het nodig is, bij voorkeur direct naast uw favoriete stoel en onder het tafelblad van de eettafel.
  • Een nachtlampje dat zacht licht geeft van de slaapkamer naar de badkamer en zichzelf vervolgens uitschakelt wanneer u klaar bent.
  • Een centrale hoofdschakelaar bij de voordeur en op het nachtkastje waarmee alle lampen uitgeschakeld worden.
  • Bewegingsdetectoren die lampen aan- en uitschakelen in die ruimten waarin u zonder licht niet naar binnen kunt lopen. De berging of kelder, bijvoorbeeld.
  • Lampen die ingeschakeld worden met verschillende alarmen.
Sfeerverlichting
Met het xComfort-domoticasysteem kunt u van tevoren verschillende lichtscenario’s maken en programmeren, klaar voor gebruik wanneer u met verlichting een bepaalde sfeer wilt creëren. Verlichting geeft een interieur de juiste sfeer; of u nu de avond voor de televisie wilt doorbrengen of u in een feeststemming bent met goede vrienden, lekker eten en goede wijn!
Zoneverlichting
Wanneer u uw beide handen vol heeft, kan het lastig zijn om de lichtschakelaar te bereiken. Op sommige plaatsen, zoals in de wasruimte in de kelder of in de gangen zijn bewegingssensoren een zeer praktische oplossing. Het licht schakelt automatisch aan wanneer u in de zone van de bewegingssensor loopt. Zo kunt u doorlopen zonder u zorgen te maken over struikelen in het donker!
Plantverlichting
xComfort timingschakelaars zijn ideaal voor het programmeren van apparaten zoals automatische plantverlichting, die op verschillende tijdstippen van de dag ingeschakeld moeten worden. Het systeem kan verschillende tijdstippen van het jaar en dagcycli in verschillende delen van de wereld simuleren. In combinatie met de juiste plantlamp kunt u zeker zijn van professionele resultaten.
Uw eigen digitale butler
Wat u ook nodig heeft voor energie-efficiëntie, xComfort is het antwoord. Want xComfort is uw eigen digitale butler die altijd tot uw dienst staat.
xComfort is draadloos
Omdat xComfort een draadloos domoticasysteem is, heeft u geen draden nodig van en naar schakelaars, thermostaten en sensoren. Dit geeft u een hoogwaardig home automation systeem dat eenvoudig en veilig zonder hak- en breekwerk te installeren is.

Zoek een installateur

Zoek een installateur

Het xComfort-domoticasysteem heeft professionele xPert-installateurs in het hele land.
Zoek een installateur

Go Wireless pakketten

Go Wireless pakketten

Bepaal zelf waar u een (extra) wandschakelaar wilt. Betaalbaar en zonder hak- en breekwerk.
Bekijk de pakketten