20-40% lagere energierekening in een normaal huis met elektriciteit als belangrijkste warmtebron
20-40% lagere energierekening in een normaal huis
Slim verlichtingsbeheer is effectief en betaalt zich uit in de energierekening
Slim verlichtingsbeheer spaart energie en milieu
Uw eigen elektriciteit produceren? xComfort is bereid om u een overzicht te geven
Uw eigen elektriciteit produceren? xComfort helpt

Een verlaging van uw elektriciteitsrekening?

U kunt het meeste besparen op verwarmingskosten.
Door het toepassen van xComfort in een normaal huis met elektrische verwarming als de primaire verwarmingsbron is een besparing van wel 20-30% op de verwarmingskosten mogelijk.  Er zijn geen uitgebreide installaties of inspanningen vereist om dit systeem te activeren. Het maakt ook niet uit welke soort verwarming wordt gebruikt. xComfort functioneert met de meeste soorten en het systeem kan zowel watergebaseerde warmte beheersen als warmte uit elektrische bronnen.
Lichtregeling is ook belangrijk
Andere energiebesparende maatregelen zijn het beheren van verlichting waar nodig, het gebruik van bewegingsmelders om verlichting uit te schakelen als er niemand thuis is, het automatisch regelen van gordijnen of jaloezieën in plaats van energie te gebruiken voor koeling als de zon naar binnen schijnt, etc. Hier kunt u extra 10 procent besparen op uw energierekening.
Zelf elektriciteit produceren?
In de toekomst hoeft een huis misschien helemaal geen energie te verbruiken. Veel huizen zullen in staat zijn om het zelf te produceren. Misschien heeft het huis een oplossing nodig die meet hoeveel elektriciteit wordt geproduceerd en waarvoor u betaald kunt worden. xComfort is een dergelijke oplossing.
Uw eigen digitale butler
Wat uw wensen ten aanzien van dagelijkse luxe ook zijn, xComfort is het antwoord. Want xComfort is uw eigen digitale butler die altijd tot uw dienst staat.
xComfort is draadloos
Omdat xComfort een draadloos domoticasysteem is, heeft u geen draden nodig van en naar schakelaars, thermostaten en sensoren. Dit geeft u een hoogwaardig home automation systeem dat eenvoudig en veilig zonder hak- en breekwerk te installeren is.

Zoek een installateur

Zoek een installateur

Het xComfort-domoticasysteem heeft professionele xPert-installateurs in het hele land.
Zoek een installateur

Go Wireless pakketten

Go Wireless pakketten

Bepaal zelf waar u een (extra) wandschakelaar wilt. Betaalbaar en zonder hak- en breekwerk.
Bekijk de pakketten